BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 24 January 2012

TENGS TO KAK LYSSA ;)Assalamualaikum w.b.t .....

 post kedua bagi hari yang sama , waktu yang berlainan .. ^^
saya hebat kan kan ? *ee , perasan nye . hehe* takkk , posting saya kali ini ditujukan khas buat seorang blogger  ni , atau lebih sesuai iaitu sifu kepada saya la juga .. blog kak lyssa tu memang TERBAIKKKKK .. *ala-ala boboi boy , haha ^^ 
kalau nak tau , segala design dalam blog saya ni , saya belajar dari blog ini http://www.lyssasecret.com/ ..
seriously , saya katakan blog kak lyssa adalah salah satu blog yang memuatkan mcm-2 TUTORIAL mengenai dunia blogging .. *tengs very much-2 to kak lyssa ! ;)

saya belajar semuanya dari blog kakak ni .. tutorial yang dia ajar , memang mudah , dan simple ! .. sesetengah  blogger tu , tutorial yang diawong ajar , susah ,  aduss! macam nak dera kita yang baru-2 nak jinak ni je kan  . *minta maaf la kalau terasa . tegur menegur tak salah kan ? peacee :) 

 sebelum saya jumpa blog kak lyssa , saya hampir giveup juga sebab tak pandai nak mencantikkan blog ni . sesebuah blog yang wujud , memrlukan kreativiti untuk menarik orang ramai untuk follow blog kita , bukan niat menunjuk nunjuk , tetapi design memang menjadi keutamaan dalam dunia blogging . dan .... input-2 yang ada dalam sesebuah blog juga amat penting . kan kan ? ;)
kalau design saje lawa tapi posting benda yang sama je ( cinta , cinta cinta ) tak habis-2 , orang boleh meluat juga kan kan ^^
yeah , melalut sudah , hehe . okei ! back to the topic .. kalau korang new blogger macam saya ni , teringin nak design cantik-2 macam blog saya ni *alahai , perasannya saya , noh ? ngee , boleh la belajar , intai-2 usha-2 blog kak lyssa . korang akan tersenyum ja bila berjaya buat tutorial-2 tuu . senang je .. jangan pening , jangan risau . okei ? ^^ blog saya ni dilahirkan pun sbg batu loncatan , dan permulaan untuk saya mulamengarang dan mencari idea.. nak jadi novelist la katakan , insyaAllah , doakan saya yea , tq kwn ..

pesanan untuk kak comei , kak lyssa : i luv ur blog sis ! nice blog . tips-2 yang akak punya memang bermanfaat .. keep it up ! thanks a lot .. muaah !~TERIMAKASIH~suka? like jerr , syukran ya :)

0 comments: